Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste i ALIVEKIRKEN hver søndag. Vi sørger naturligvis for at overholde alle de gældende retningslinjer i forbindelse med coronabekæmpelse.

I ALIVEKIRKEN har vi en fri og afslappet gudstjenesteform. Vi ønsker at tale enkelt og naturligt om mødet mellem Gud og mennesket. Musikken i gudstjenesten er livsbekræftende og rytmisk. Gennem sangene udtrykker vi tak, tro, tvivl, kærlighed og bøn til Gud. Der er altid mulighed for samtale og forbøn efter gudstjenesten.

Under gudstjenesten er der normalt børnekirke for børn i alderen 1½-12 år. I begyndelsen af gudstjenesten går børnene direkte i børnekirke og overlades til børnekirkens medarbejdere, bortset fra en ledsagende forælder til børn i gruppen Tumlingerne i aldersgruppen 1½-3 år.