Ølstykke

Hvis du bor i eller omkring Ølstykke, vil du måske være glad for at vide, at vi har en kirkeplantning eller afdeling der i lokalerne på Kornvænget 1B, 3650 Ølstykke.

I ØJEBLIKKET HAR VI IKKE GUDSTJENESTE, men vender tilbage søndag den 8. august kl. 11.00 i Hillerød.

Så snart vi vender tilbage med gudstjenester og arrangementer i Ølstykke, vil det blive offentliggjort her på hjemmesiden.

Vi har gudstjenester, livsgrupper, legestue, børneklub og fællesspisning samt andre arrangementer, hvor alle er velkomne.

Oprindeligt hed kirken Fælleskirken og blev stiftet i 1989 af en gruppe kristne med ønsket om at etablere en lokal frikirke som samlingspunkt for de mange kristne i lokalområdet.

I dag er kirken blevet en del af Alivekirken og er en aktiv del af lokalområdet, hvor vores lokaler bl.a. huser et gospelkor.